O značce

Krásný den, ahoj,
jmenuji se Míša a pod značkou MEMORA Vám přestavuji své radosti inspirované cestováním, láskou a životem samotným.

 

Náš příběh

Psal se rok 2019, rok plný neuvěřitelných momentů, zážitků i milníků. Státnice, svatba s mým milovaným mužem, zabalení krosny a opuštění komfortu, který naše krásná země nabízí. Opustili jsme rodinu, kamarády i zaměstnání. Vydali jsme se cestovat. Když jsme se skoro o rok později vrátili zpátky domů, přivezli jsme si několik disků plných fotek. 

Dlouho jsem hledala album, do kterého bych mohla naše vzpomínky vložit, a které by přesně odpovídalo mým požadavkům. 

Album příjemné na dotek. 
Album ručně vyráběné.
Album bez plastu.
Album, do kterého bych si mohla cokoliv napsat. 
Album, do kterého bych si mohla cokoliv vložit. 
Album, ve kterém nevadí, když nějakou stránku zkazím. 
Album, které bude v souladu s námi. 

 

Po nekonečném hledání jsem to vzdala a za pomoci skvělých lidí jsem si vytvořila vlastní. Díky maličké knihařské firmičce, která své produkty vyrábí ručně, jsem mou vizi mohla uskutečnit. Byla jsem z nich tak nadšená, že jsem se rozhodla podělit se o ně s vámi a vyrobit několik kusů navíc.

Další věc, která mi dala sílu vytvořit tento eshop bylo zrcátko, které mě provázelo na cestách a vlastně mě už provází několik let. Kapesní zrcátko jsem kdysi dostala od mé kamarádky. Kdykoliv se do něj podívám, vždy si vzpomenu na mé milované holky. Povím Vám, je to jedna z mých nejmilovanějších věcí, a protože ráda tvořím, musela jsem i to zařadit mezi mé radosti. (Momentálně jsou dočasně nedostupné).

 

Tak takhle začal náš příběh. Díky těmto dvěma produktům, díky cestování, díky skvělým lidem v mém okolí jsem sebrala všechnu odvahu a založila značku MEMORA. Moc děkuji za jejich podporu i za podporu Vás, mých zákazníků.